25/1/13

Més sol que núvols demà i diumenge. Cel variable i més ventades el cap de setmana


El vent, que avui ha perdut força amb el pas de les hores, 

demà tornarà a bufar amb ratxes fortes, especialment al Pirineu

El cap de setmana l'ambient serà una mica més suau. Demà dissabte el vent tornarà a ser fort a moltes comarques, però en aquest cas ajudarà a disparar el termòmetre a la costa, i al migdia, a l'est, alguns termòmetres fregaran fins i tot els 15 graus. Diumenge no canviaran gaire les temperatures.
Demà a primera hora encara hi haurà alguns ruixats a l'extrem nord, però en general amb el pas de les hores el cel tornarà a quedar força clar. Caldrà parar atenció un altre cop al vent, que tornarà a bufar amb cops forts, especialment al Pirineu, al Camp de Tarragona i a l'Ebre. Meteocat té actiu un avís de situació de perill sobre aquest factor. No serà en absolut un bon dia per arriscar-se en activitats de muntanya.
Diumenge passarà al revés, el dia començarà amb pocs núvols, però amb el pas de les hores s'anirà tapant, i ja de nit una tongada de xàfecs farà ploure i nevar a la majoria de comarques.
La setmana que ve començarà amb més ventades dilluns al matí, però probablement tindrà molts dies de sol, temperatures suaus i temps més tranquil.
A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario