14/5/13

Tercera edició del Fòrum Aerotelecom a l’EETAC, al Campus de Castelldefels



Dijous, 16 de maig, a l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC). Edifici C4 del Campus del Baix Llobregat (C. Esteve Terradas, 7. Castelldefels)

Dijous 16 de maig se celebra la 3a edició del Fòrum Aerotelecom 2013 a l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC). El fòrum és un esdeveniment anual organitzat per l’estudiantat de l’Escola per apropar-los a les empreses del sector aeronàutic i de les telecomunicacions.
L’objectiu del fòrum és conèixer millor les empreses i les institucions dels àmbits TIC i del món de l’aeronàutica. També té com a propòsit l'establiment de relacions amb estudiantat i professorat per facilitar la realització de pràctiques d'empresa, el treball de fi de carrera o una possible contractació.
Les empreses i instituts de recerca que participen en aquesta edició són: GTD, Abertis Telecom, INDRA, AENA, ITAerea, ALTRAN, Alteraid, AERTEC, EVERIS, INECO, SENER, Ingemavia, P3voith-ingenieros, APROCTA, Sensing&Control, Barcelona Air Navigation Center, IMI, SAERCO, INSTER, ADLER, CTTC, i2CAT, Aeroports de Catalunya, Make Mailing, Nitrofirex, Fundació Tecnalia, ALP Advanced Logistics Grup, APFutura, Accenture, Telefonica, Orange, Vodafone i Eurona.
En el decurs de la jornada hi haurà presentacions, taules rodones organitzades des dels col·legis i associacions professionals, així com estands on les empreses podran atendre als estudiants de forma personalitzada. Les conferències tindran lloc a l’EETAC i els estands s’ubicaran a l’edifici RDIT del Campus.
També estan previstes dues conferències a càrrec de Carlos Medrano, ex director d'AENA, i Josep Ramón Ferré, director d’Estratègia de l’Institut Municipal d'Informàtica de l'Ajuntament de Barcelona.
Aquest any i com a novetat, s'ha convidat a titulats i titulades de l’EETAC que treballen en empreses arreu del món, els quals donaran la seva opinió sobre l'experiència laboral de treballar a l'estranger.
Els organitzadors d’AeroTelecom Fòrum són: l’Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC), l'Associació d'Estudiants Aeronàutics de Catalunya (AEAC), Parc UPC, el Parc Mediterrani de la Tecnologia, el Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC), el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Aeronàutics (COITAE), el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) i el Grup Soteras.
L’acte inaugural tindrà lloc a les 10.00h, a l’auditori de l’EETAC, i comptarà amb la presència de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el director corporatiu d'Aeroports de Catalunya, Jordi Candela; la coordinadora d'estratègies Smart Cities de l'Ajuntament de Barcelona, Júlia López Ventura, i el director de l'Escola, Jordi Berenguer. 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario