28/7/13

Delta Viu, hereus d'Aturem Eurovegas, anuncien accions contra l''outlet' de Viladecans


Delta Viu estudia la possibilitat de presentar al·legacions al projecte de reparcel·lació dels terrenys de Ca d'Alemany, on s'ubicarà la superfície comercial
Delta Viu, una  plataforma per la recuperació dels espais agraris i naturals del Delta del Llobregat, l'antiga Aturem Eurovegas, ha fet un comunicat on dóna suport als comerciants i anuncia accions contra l'outlet de Viladecans.

Al comunicat, l'entitat acosta posicions amb els representants de les associacions de comerç 
"per treballar el concepte comerç de proximitat com a tercera pota d'una lògica de sostenibilitat ambiental i social en l'àmbit comarcal, un tema que ja s’està treballant amb la promoció de la pagesia i la denúncia de l’especulació amb la terra".

L'entitat està valorant la possibilitat de presentar al·legacions al projecte de reparcel·lació dels terrents de Ca d'Alemany, on s'ubicarà la superfície comercial, i critica el fet que s’hagin començat les obres dels accessos als terrenys sense haver-se aprovat aquest projecte.

La plataforma també està estudiant la legalitat de la concessió dels terrenys de l’outlet, i assegura que
"continuarà treballant amb les associacions de comerciants, buscant noves aliances i preparant accions de reivindicació de cara a la tardor" contra aquest projecte que sumarà més de 150 botigues de marques nacionals i internacionals.

La Plataforma Delta Viu, assegura que el model d'economia que promou l'outlet es basa en l'especulació urbanística, i considera el projecte “una agressió inacceptable” per al Delta del Llobregat.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario