15/7/13

GRAN EXIT EN LA CELEBRACIO DE LA “XV EDICIO DEL TROFEU MEDITERRANI


El “CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS” seguint la tradició que ara fa 15 anys van començar,  ha celebrat aquest cap de setmana la “XV edició del Trofeu Mediterrani.”

El “Mediterrani” s’ha convertit en el trofeu de referència de la nostra comarca i de tota Catalunya. Una edició mes podem afirmar que ha estat tot un  èxit de participació.

16 Clubs han vingut a la nostra ciutat per gaudir i participar en el campionat. Els mes de 205 participants, van poder gaudir d’un cap setmana compartint la seva afició.

La pista Poliesportiva de Can Roca va quedar petita, per grans i petits... tots volien gaudir de les actuacions de les patinadores.

Les jornades van estar marcades per la gran esportivitat que el Club sempre ha fomentat entre les seves patinadores. La feina del dia a dia dels nostres entrenadors i entrenadores, un cop mes va quedar demostrada tant dins com fora de la pista, fent pòdium a quasi totes les categories.

En aquesta ocasió vam comptar per l’entrega de trofeus amb la presencia del Sr. Xavier Amate Regidor d’Hisenda i Esports de Castelldefels i Sr. Marc Soler Regidor de Manteniment de la Via Pública i Joventut de Castelldefels.

Moltes felicitats pels èxits aconseguits.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario