El programa gastronòmic CASTELLDEFELS, BONA CUINA, conduït per Joan Capell (periodista gastronòmic i
director de La Prensa Magazine )
té com a convidats dos personatges altament qualificats de la gastronomia de
Castelldefels, con son TONI PONCE, restaurador del mític establiment EL
ELEFANTE (Passeig de Can Vinyes, 12 – Tel. 93 665 21 32) i JORDI VALLES, expert
en vins i licors, del l’acredita’t CELLER
VALLES (Av. Constitució, 204 – Tel 93 665 04 49).
Es tastarà en directe el vi ‘Lo petit de la casa’, un priorat de bon
paladar amb dotze mesos de fusta, es parlarà del mon del vi, de les jam
sessions que ens fan a l’Elefante cada primer divendres de mes, de la moda del
gin tònic desprès de dinar o sopar i de moltes coses interessants del mon
gastronòmic.
Per que a Castelldefels hi ha bona cuina.
Dissabte, a les 12:00 hores, per Radio Castelldefels, al 98.0 de la FM.
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario