29/11/13

Demà dissabte, a Radio Castelldefels, LA PRENSA MAGAZINE presenta una nova edició de CASTELLDEFELS, BONA CUINA, amb Toni Ponce (Restaurant El Elefante) i Jordi Vallès (Celler Vallès)

 

El programa gastronòmic CASTELLDEFELS, BONA CUINA, conduït  per Joan Capell (periodista gastronòmic i director de La Prensa Magazine) té com a convidats dos personatges altament qualificats de la gastronomia de Castelldefels, con son TONI PONCE, restaurador del mític establiment EL ELEFANTE (Passeig de Can Vinyes, 12 – Tel. 93 665 21 32) i JORDI VALLES, expert en vins i licors, del l’acredita’t CELLER  VALLES (Av. Constitució, 204 – Tel 93 665 04 49).


Es tastarà en directe el vi ‘Lo petit de la casa’, un priorat de bon paladar amb dotze mesos de fusta, es parlarà del mon del vi, de les jam sessions que ens fan a l’Elefante cada primer divendres de mes, de la moda del gin tònic desprès de dinar o sopar i de moltes coses interessants del mon gastronòmic.

Per que a Castelldefels hi ha bona cuina.

Dissabte, a les 12:00 hores, per Radio Castelldefels, al 98.0 de la FM.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario