24/12/13

Recepta nadalenca:

Sarsuela de peixos 'nobles'

Ingredients
600 g de llom de lluç 600 g de cua de rap 
8 escamarlans 
8 gambes 
8 cloïsses grans 
200 g de musclos de roca 
300 g de patata
500 g de brou de peix 
200 g de farina 
10 cl de vi blanc sec
10 g de julivert picat 
1 llimona sencera 

Preparació
Netejar i tallar els peixos a la grandària que més ens convingui.

Netejar les cloïsses i els musclos; tallar el bigoti a les gambes i els escamarlans. Enfarinar el peix i sofregir-ho volta i volta en una cassola de fang amb oli d'oliva; retirar i fer el mateix amb les gambes i els escamarlans.
Afegir el vi a l'oli i els pòsits de les coccions anteriors, desglasar i deixar reduir el vi.
En aquest moment, posar al foc la patata pelada i tallada en rodanxes de 2 cm de grossor; donar dues voltes i mullar amb el brou de peix.
Quan bulli, aferir-hi el peix; esperar que bulli de nou i afegir la resta de components de la sarsuela. 

Presentació
Presentar en la mateixa cassola (a manera rústica), escampar el julivert picat per damunt i adornar amb tres trossos de llimona. 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario