Sarsuela de peixos 'nobles'
Ingredients
600 g de llom de lluç
8 escamarlans
8 gambes
8 cloïsses grans
200 g de musclos de roca
300 g de patata
500 g de brou de peix
200 g de farina
10 cl de vi blanc sec
10 g de julivert picat
1 llimona sencera
Preparació
Netejar i tallar els peixos a la grandària que més ens convingui.
Netejar les cloïsses i els musclos; tallar el bigoti a les
gambes i els escamarlans. Enfarinar el peix i sofregir-ho volta i volta en una
cassola de fang amb oli d'oliva; retirar i fer el mateix amb les gambes i els
escamarlans.
Afegir el vi a l'oli i els pòsits de les coccions anteriors, desglasar
i deixar reduir el vi.
En aquest moment, posar al foc la patata pelada i tallada en
rodanxes de 2 cm
de grossor; donar dues voltes i mullar amb el brou de peix.
Quan bulli, aferir-hi el peix; esperar que bulli de nou i
afegir la resta de components de la sarsuela.
Presentació
Presentar en la mateixa cassola (a manera rústica), escampar el julivert picat per damunt i adornar amb tres trossos de llimona.
Presentació
Presentar en la mateixa cassola (a manera rústica), escampar el julivert picat per damunt i adornar amb tres trossos de llimona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario