Mar Gómez i Victor Quintillà |
La
biblioteca acull avui 31 de març (19 h) la xerrada de Victor Quintillà, millor
jove cuiner 2012 per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, i de Mar Gómez del
Restaurant Lluerna
La xerrada
s'emmarca dins del cicle de tres xerrades “3x1 A Taula”, que forma parta del
programa A Taula que ofereix la biblioteca.
“Independentment dels tallers que integren A Taula, que sempre han tingut molt
bona acollida, creiem també en un altre tipus de propostes que aporten
informació i coneixement, que és el nostre objectiu principal com a biblioteca”, expliquen des de l'equipament cultural de Castelldefels.
Properes
cites de “3x1 A Taula”:
·
Dimecres 2 d'abril de 19 a 20.30 h. “La
Unitat UB-Bullipèdia : fent de la cuina una disciplina
acadèmica” a càrrec de la
Unitat UB- Bullipèdia (Campus de l'Alimentació de la UB ) i l'Escola Superior
d'Agricultura de Barcelona (Campus Baix Llobregat UPC).
·
Dijous 10 d'abril de 19 a 20.30 h. Xerrada “Revistes que es mengen, pantalles que es beuen. Els mitjans
de comunicació gastronòmics, avui” a càrrec de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina i Germà Capdevila editor de la revista per a tauletes
Sentits.
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario