1/9/14

Jorge Drexler i Ana Belén, al Teatre Plaza de Castelldefels





Les diferents entrades i els abonaments per a la programació 
estable es posaran a la venda a partir del 8 de setembre

Després dels mesos d'estiu, les arts escèniques tornen aquest mes de setembre al Teatre Plaza en una nova programació estable per al darrer trimestre de l'any.

Entre els diferents espectacles i actuacions previstes destaca el concert del cantautor uruguià Jorge Drexler, que tindrà lloc el proper 17 d'octubre (21 h). Drexler presentarà a Castelldefels el seu nou treball Bailar en la cueva. Un disc llargament esperat, ja que el seu últim treball d'estudi és de 2013. És un disc més rítmic, fins i tot ballable en la seva major part, on Drexler arrisca més que mai amb el so i el concepte global.

Altra de les dates a marcar al calendari és el proper 28 de novembre (21 h) en que arriba al Teatre Plaza Kathie i el Hipopótamo. L'obra estarà interpretada per Ana Belén, Ginés García-Millán, Eva Rufo y Jorge Basanta.

Les entrades per als diferents espectacles de la programació estable setembre-desembre estaran a la venda a partir del 8 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament i a www.telentrada.com. Els preus de les entrades varien en funció de l'obra.

Com és habitual, a més de la programació estable, el Teatre Plaza també alberga tot tipus d'activitats i actes del municipi així com una programació d'entitats i una programació familiar.

Tota aquesta oferta ja es pot consultar a
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario