23/2/15

Es prepara la reurbanització dels carrers Major i Narcís Monturiol




Amb la voluntat d'explicar el projecte, s'han convocat per al 23 de febrer unes reunions informatives a les quals poden assistir tots els veïns que ho desitgin.
Cal inscripció prèvia.



L'Ajuntament de Castelldefels durà a terme pròximament les obres de reurbanització dels carrers Major (tram entre Manuel Girona i Narcís Monturiol) i Narcís Monturiol (entre carrer Major i avinguda Constitució).
Les obres consistiran en l'ampliació de les voreres, la reordenació del carril de circulació i l'aparcament, la instal·lació de nou paviment, arbrat, mobiliari urbà (bancs i noves papereres) i senyalització i la millora del clavegueram i de la xarxa de recollida de les aigües de pluja. Els treballs duraran aproximadament tres mesos.
Amb la voluntat d'explicar el projecte, l'Ajuntament ha convocat unes reunions informatives a les quals podran assistir tots els veïns que ho desitgin. Aquestes reunions se celebraran el 23 de febrer, a les 12 i a les 19 hores, a la sala de Castelldefels Projeccions (al passatge de les Caramelles, al costat de l'ajuntament). Per participar cal inscriure's enviant un correu electrònic a alcaldia@castelldefels.org.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario