27/3/15

Demà dissabte, a la biblioteca, música irlandesa per celebrar Saint Patrick



El grup Sláinte porta la gresca de les tavernes celtes 
a través de la música i la dansa

• Les entrades estan exhaurides

Demà dissabte 28 de març, a les 21 h, celebració de Saint Patrick's Day a la Biblioteca Central-Espai Ramon Fernàndez Jurado, amb danses irlandeses, la música celta del grup Sláinte i una degustació de cerveses de la vella Hibèrnia.
Aquest grup pren el seu nom del famós brindis gaèlic que significa “salut”. En el preu de l'entrada (8€) no estan incloses les consumicions.
La formació neix al 1993, i des de llavors ha rodat per nombrosos escenaris tant catalans com d'arreu. Slainté s el grup més veterà dins l'anomenada música cèltica a Catalunya.
Sláinte arriben a Castelldefels amb un repertori no exactament clàssic, sinó evolucionat, però sense perdre l'encís del so acústic i atlàntic que tant els caracteritza.
Actualment el grup posa el focus en les danses més frenètiques i les cançons més belles de les velles Hibèrnia i Caledònia, és a dir, Irlanda i Escòcia, tot visitant altres músiques europees. Cent per cent música acústica, sense colorants ni additius.
El grup el formen Pello Garcia, que toca l'uilleann pipe i els whistles, Quim Lamarca (violí, bouzouki irlandès i veu), Jordi de Diego (guitarra acústica) i Manolo López, al contrabaix.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario