La tradicional cita gastronòmica de Castelldefels
se
celebra el proper dilluns 23 de novembre
amb un sopar a l'Hotel Rey Don Jaime
La vetllada integra els lliuraments de reconeixement
gastronòmic
que cada any atorga el Gremi d'Hostaleria
La tradicional cita culinària, organitzada pel Gremi
d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, arriba a la dotzena edició i
tindrà lloc el dilluns, 22 de novembre (20 h), al Hotel Rey Don Jaime. Aquest
any, l'esdeveniment integra a més el sopar anual de clausura de les activitats
del Gremi. L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels,
l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels, la Confraria Gastronòmica Més Onze, i
la coordinació de la revista local La Voz de Castelldefels.
CARLES ABELLAN
Chef convidad
El xef convidat per a la conferència d'enguany és el
referent internacional en cuina creativa Carles Abellan. Creatiu, audaç,
lúdic, generós, ubic, canyer, minuciós... Abellan representa el nou
paradigma de cuiner contemporani, preocupat tant per la creació culinària pura
com per la reinvenció de conceptes oblidats i pel desenvolupament de negocis
possibilistes. Tècnica depurada, gest precís, mirada sempre inquieta, obertura
mental, capacitat de gestió i lideratge són algunes de les claus per entendre
com aquell jove i entusiasta cuiner del primer Bulli és ara referent
gastronòmic nacional i internacional.
Lluirament de guardons
La vetllada inclou a més el lliurament dels guardons i
reconeixements atorgats pel Gremi:
- Premis als establiments guanyadors de la Ruta de la
Tapa 2015
- Premis als restaurants del Pasaporte Gastronómico
Gourmet
- Elecció del Cuiner de l'any 2015 de Castelldefels
- Premi "Excel·lència" per la seva
trajectòria professional
El preu del Tiquet del Sopar és de 33€.
Per assistir a l'acte cal confirmar abans a:
Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat
Carrer Pintor Serra Santa, 4
Tel 93 665 37 54 / 697 687 632
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario