19/11/15

El xef Carles Abellan. Cuina creativa a les XII Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat




La tradicional cita gastronòmica de Castelldefels 
se celebra el proper dilluns 23 de novembre 
amb un sopar a l'Hotel Rey Don Jaime

La vetllada integra els lliuraments de reconeixement gastronòmic 
que cada any atorga el Gremi d'Hostaleria

La tradicional cita culinària, organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, arriba a la dotzena edició i tindrà lloc el dilluns, 22 de novembre (20 h), al Hotel Rey Don Jaime. Aquest any, l'esdeveniment integra a més el sopar anual de clausura de les activitats del Gremi. L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels, l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels, la Confraria Gastronòmica Més Onze, i la coordinació de la revista local La Voz de Castelldefels.

CARLES ABELLAN
Chef convidad
El xef convidat per a la conferència d'enguany és el referent internacional en cuina creativa Carles Abellan. Creatiu, audaç, lúdic, generós, ubic, canyer, minuciós... Abellan representa el nou paradigma de cuiner contemporani, preocupat tant per la creació culinària pura com per la reinvenció de conceptes oblidats i pel desenvolupament de negocis possibilistes. Tècnica depurada, gest precís, mirada sempre inquieta, obertura mental, capacitat de gestió i lideratge són algunes de les claus per entendre com aquell jove i entusiasta cuiner del primer Bulli és ara referent gastronòmic nacional i internacional.

Lluirament de guardons
La vetllada inclou a més el lliurament dels guardons i reconeixements atorgats pel Gremi:
- Premis als establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2015
- Premis als restaurants del Pasaporte Gastronómico Gourmet
- Elecció del Cuiner de l'any 2015 de Castelldefels
- Premi "Excel·lència" per la seva trajectòria professional

El preu del Tiquet del Sopar és de 33€.
Per assistir a l'acte cal confirmar abans a:
Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat
Carrer Pintor Serra Santa, 4
Tel 93 665 37 54 / 697 687 632
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario