El passat dimecres, al centre d’activitats Can Calderón,
per part del president del Gremi de Restauració i de la regidora de Comerç i
Turisme, va tenir lloc la presentació de la sisena edició de FIRA TAPA, que
s’inicia el proper 6 de maig i s’allargarà fins el dia 21.
Aquest any s’ha optat per fer les tapes amb dos
ingredients de la comarca con son el tomàquet i la carbassa, així totes les
tapes hauran de portar un d’aquest dos productes autòctons.
El preu de la tapa i una beguda, serà de 3 €
Tapa feta amb ‘foie’ d’ànec i compota de carbassa,
elaborada pel Restaurant CAL MINGO
Tapa feta amb tomaquets petits de l’horta del Baix damunt un fons de formatge Provolone. Elaborada per restaurant CAL MINGO
Altres
activitats gastronòmiques
També, s’organitzen enguany altres activitats
gastronòmiques en el marc de la 46º Fira de Sant Isidre, com l’experiència
TASTA VILADECANS, que s'exalça al mes de maig quan tenen lloc a la ciutat un
grapat d'esdeveniments que giren en torn a la promoció dels productes de la
nostra horta i del Parc Agrari, és possible gràcies a la feina que porten a
terme Gremi d'Hostaleria i Cooperativa agrícola de Viladecans (pagesos
restauradors de la ciutat) al llarg de tot l'any.
- Té inici el proper 6 de maig amb la VI Fira Tapa
- Continua amb les 3es Jornades Professionals del Sector
Agroalimentari (10, 11 i 12 de maig)
- La 46a Fira de Sant Isidre (14 i 15 de maig)
- I la Ruta de la Tapa de 7-21 de maig
3res
Jornades Professionals del Sector Agroalimentari
Tindran lloc entre la Fira de la Tapa i la Fira de Sant
Isidre.
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario