11/7/16

L'Ajuntament presenta els resultats del procés participatiu del PAM 2015-2019



En total, la ciutadania de Castelldefels ha presentat 500 propostes, el 77 % de les quals, després de ser analitzades per l'equip de govern, es podran dur a terme

Més de 400 persones han participat en les diferents sessions participatives de recollida de propostes per al Pla d'actuació Municipal (PAM) 2015-2019 que ha impulsat el govern municipal. En total, la ciutadania de Castelldefels ha presentat 500 propostes, el 77 % de les quals, després de ser analitzades per l'equip de govern, es podran dur a terme. Un 8% d'aquestes proposicions, les referides a l'àmbit de la mobilitat, seran derivades a la Taula de mobilitat per ser debatudes en aquest espai.
La Sala magna del Castell de Castelldefels va acollir el passat 5 de juliol la presentació dels resultats del procés participatiu del PAM que va comptar amb la intervenció de  Maria Miranda, regidora de de Presidència i Comunicació; Jordi Maresma, regidor de Cultura, Festes i Participació Ciutadana; Alejandro Company, regidor de Salut, Consum i d'Igualtat i de Ramon Morera, regidor d'Urbanisme, Obres, Habitatge, Medi Ambient i Sostenibilitat. L'alcaldessa de Castelldefels,  Candela López, va cloure l'acte que va comptar amb un torn de paraula amb intervencions d'algunes de les persones assistents.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario