Columnista durant 25 anys en "El Periódico de
Catalunya" i durant quinze anys redactor i articulista en la revista
"Comer y Beber; membre del jurat que va atorgar en 2004 els Premis La
Premsa de Gastronomia; autor de molts llibres dedicats a productes alimentosos,
especialment de la nostra cuina tradicional i costumista. Amb el seu primer
llibre "L'hàbit de menjar", editat en 1984, va començar l'èxit de la
seva carrera literària combinada amb la la seva professió lligada a l'hostaleria
heretada de la seva família.
Va dirigir diversos de programes radiofònics i també va
participar en molts debats i programes en diverses cadenes de televisió.
Prestigiós comentarista amb coneixement de causa de la bona i de la mala taula,
en moltes de les seves cròniques va utilitzar diversos pseudònims: el més
conegut "El Gorrero del Antifaz". Va ser col·laborador durant molt
temps de les nostres publicacions com LA PREMSA MAGAZINE i un dels responsables
del naixement de la pàgina web culinària carta Variada.
Descansi en pau el bon amic i company.
El sepelio tendrá lugar mañana jueves, a las 10,15 horas, en el tanatorio Sáncho Dávila, en Barcelona.
El sepelio tendrá lugar mañana jueves, a las 10,15 horas, en el tanatorio Sáncho Dávila, en Barcelona.


www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario