4/10/16

La Mostra de Cuina torna a ser el referent gastronòmic de la ciutat


La Mostra va estar acompanyada
per una exposició de comerç local

Una Mostra més sostenible amb recollida
selectiva i "coverdteria" municipal

La Mostra de Cuina, trobada anual dels principals restauradors de la ciutat, va tornar el passat 1 d'octubre al parc de la Muntanyeta a esdevenir el referent gastronòmic de la ciutat. L'esdeveniment culinari, organitzat pel Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament, va aplegar com cada any la millor gastronomia de Castelldefels de manera que la nombrosa assistència va poder degustar les diferents propostes dels principals restauradors i xefs de la ciutat.
Durant tot el dia, la Mostra va integrar també una exposició de comerç local on els diferents expositors van poder oferir els seus productes i serveis. A més de diferents activitats complementàries d'hostaleria, comerç i oci, el programa de la jornada va incloure la presentació del bartender i mixòleg Alberto Pizarro, que va presentar noves creacions per poder maridar amb alguns plats tipus de la nostra ciutat, així com la creació d'un còctel amb el nom de Castelldefels; i música en directe amb les actuacions de Dj Frank Nicolas i La Mandarain.
Fotogaleria: Mostra de Cuina 2016

Una Mostra més sostenible amb recollida selectiva i "coverdteria" municipal
Des de l'Ajuntament aquest any s'ha fet un esforç especial per fer de la Mostra de Cuina un esdeveniment sostenible amb diverses accions.
D'una banda, un servei especial de SERSA, a més a més de mantenir net el recinte, va vetllar per tal de que els contenidors no patissin desbordaments i que les fraccions anessin a parar on toca cadascuna. Els comensals van disposar de 6 punts de recollida selectiva amb un monitor per illa ecològica per informar i ajudar a les persones. 
D'altra banda , es va posar en marxa la iniciativa Coverdteria Sostenible, mitjançant la qual es va recollir coberts donats per la ciutadania per fer una coberteria col·lectiva municipal que en un futur pugui servir per altres esdeveniments i així no fer servir coberts de plàstic, evitant així la generació de residus innecessaris i transformant els actes festius de Castelldefels en uns de més verds i sostenibles.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario