18/3/19

L'Ajuntament convoca 11 places d'agents de la Policia Local i facilita l'accés de les dones



Les inscripcions es poden formalitzar fins al pròxim 25 de març

L'Ajuntament de Castelldefels ha presentat una convocatòria per cobrir 11 places d'agent de la Policia Local. Per tal de potenciar la incorporació de les dones a aquest servei públic, s'ha rebaixat l'alçada mínima que es demanava per aquestes en anteriors convocatòries i s'ha fixat en 1'60 mts quan abans era de 1'65.

Altres requisits que es precisen per accedir a aquestes places són tenir carnet de conduir A2 i B, nacionalitat espanyola, no haver estat separat/ada de l'Administració pública, estar en possessió del certificat nivell B2 de català i tenir una edat mínima de 18 anys, entre d'altres.

L'Ajuntament de Castelldefels informa a les persones aspirants que si opten a aquesta convocatòria podran integrar-se en un equip capdavanter, innovador i professional, que utilitza les noves tecnologies i instruments de treball d'última generació (dron, quads, PDAs, etc)

Les persones interessades poden fer la seva inscripció a través del web municipal (www.castelldefels.org) i han de presentar la instància més la documentació requerida al registre de la OAC, seu electrònica i altres mitjans, segons disposen les bases de la convocatòria, fins al 25 de març de 2019.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario