2/1/20

L'arribada aquest diumenge dels tres Reis d'Orient

Al matí, Ses Majestats arribaran a Castelldefels a les 12 hores per la sorra de la platja

• La Cavalcada sortirà des de la plaça del Castell a les 18 hores
• L'arribada a la plaça de l'Església està prevista a les 20 hores
• El diumenge 5 de gener estarà obert de forma gratuïta l'aparcament del carrer Mèxic, al passeig Marítim de 9h a 14 hores.

L'arribada dels tres Reis d'Orient omplirà la ciutat, de màgia, llum i colors.
Des del departament de premsa de Ses Majestats, han informat que els tres reis arribaran a Castelldefels cap a les 12 hores, per la sorra de la platja, amb una caravana de patges, carters reials i cavalls ben carregats de regals. Aquesta caravana sortirà de la platja a l'alçada de l'avinguda República Argentina i arribarà fins al carrer 5.

Tres punts accesibles
Hi  haurà tres punts accessibles: Avinguda dels Banys, c/Ones i c/Avet. Una vegada finalitzat el recorregut Ses Majestats aniran a descansar al Castell de Castelldefels, amb vehicles d'època.
Per tal de facilitar l'estacionament a la zona, durant el dia 5 de gener estarà obert de forma gratuïta l'aparcament del carrer Mèxic, al passeig Marítim de 9h  a 14 hores, que compta aproximadament amb unes 350 places.

Horaris durant la jornada
Ja per la tarda, a les 18 hores, la tradicional Cavalcada de Reis sortirà des de la plaça del Castell
- Recorregut: Plaça del Castell, Av. Manel Girona,  Av. Constitució, c/ Dr Ferran,  c/ Arcadi Balaguer i  plaça de l'Església.
L'arribada de la cavalcada de SSMM els Reis d'Orient a la plaça de l'Església està prevista sobre les 20 h aproximadament.
Un cop arribats a la plaça de l’Església
Saludaran a les famílies de Castelldefels des del balcó de l'Ajuntament, on rebran la clau de la ciutat per accedir a totes les llars i escoltaran la carta de desitjos comuns que llegirà la classe de 3er B, Els grumets de Greenpeace, de l'Escola Els Pins.
Finalment, a les portes de l'Ajuntament, els tres reis recolliran les últimes cartes abans d'iniciar l'operatiu nocturn de repartiment de regals.
 
El Campament Carters Reials, el 2 i 3 de gener al Castell de Castelldefels
Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, enviaran uns dies abans de la seva arribada a la ciutat, els seus carters reials i patges, per a que atenguin a tots els nens I nenes, i recullin les seves cartes amb els seus desitjos més secrets, al Castell de Castelldefels de 17h a 21h.
Amb servei de trenet gratuït des de la Plaça de l'Església/c/Arcadi Balaguer fins a la porta del castell. Primer viatge a les 17h a la Plaça de l'Església.
Concert de Reis

El diumenge 5 de gener, de 18.30h a  20 hores, se celebrarà també un Concert de Reis a càrrec de la Banda Simfònica de l'Associació Musical de Castelldefels per amenitzar la arribada del reis a la plaça de l'Església.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario