9/1/20

Manifestació contra el Pla de Ponent de Gavà, per la seva incidència urbanística a Castelldefels

 

 Primeres crítiques ciutadanes 
a la futura ampliació de Gavà.

El Pla de Ponent en el municipi, una actuació urbanística que abasta un àmbit de 200 hectàrees de sòl entre el límit municipal de Castelldefels i el nucli urbà de Gavà, ha despertat recel entre les diferents associacions com Salvem el Calamot, que han format la plataforma no a al Pla de Ponent.

Dissabte 14 de març
La plataforma ciutadana ha convocat la societat gavanenca a manifestar-se contra la construcció del Pla de Ponent el proper dissabte 14 de març, a les 11 hores, davant de l'estació de Rodalies de Gavà. Sota el lema "aturem aquest pla urbanístic", la plataforma explica que vol "combatre l'especulació immobiliària que amenaça el nostre entorn natural". Pel que demana "lluitar, sortir al carrer i fer-nos sentir".

Crida a les entitats
Fem una crida a totes les entitats del Baix Llobregat a assistir a la Gran Manifestació del dissabte 14 de març a les 11:00 contra la contrucció del Pla de Ponent a # Gavà. @DEPANA @SOS_DeltaLlob @niunpamdeterra @ElLlobregat @salvemoliveret @NoMesBlocs @ecologistes

El Pla de Ponent
Es va aprovar fa més d'una dècada, partint de la base de el Pla General Metropolità (PGM) del 1976. Ara cal esperar que s'integri dins de el nou PDU (Pla Director Urbanístic) proposat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB ). El sorgiment de el nou barri de Ponent, implica la urbanització d'una part de l'espai entre Gavà i Castelldefels.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario