29/5/20

El Centre Comercial ànecblau recupera l’activitat i inaugurarà la nova zona d'oci i restauració el dilluns 8 de juny


● Més de 7.000 m² remodelats en la nova zona d'oci i restauració

El Centre Comercial ànecblau, reobre les seves portes el proper 8 de juny després de romandre parcialment tancat a causa de l'estat d'alarma. Durant aquest període, s'han mantingut oberts els serveis essencials i de primera necessitat.
Aquesta reobertura serà amb un seguit de mesures de prevenció, entre les quals destaquen el control d'accessos i aforaments. Aquest es limitarà a un 40% en els locals i un 30% a les zones comunes.
 
Nova zona d’oci i restauració
Els usuaris que acudeixin al centre podran gaudir de la nova zona d'oci i restauració, la qual tenia prevista la seva inauguració per al 15 de març, data que es va veure afectada pel decret de l'estat d'alarma. La societat Lar Espanya Real Estate Socimi ha invertit més de 16 milions d'euros en aquesta reforma, la qual compta amb més de 7.000 m² remodelats amb àrees comunes més àmplies i una façana de vidre. En el seu interior, comptarà amb grans operadors de restauració, com McDonald, La Torradeta, Timesburg, Canel Rolls, Casa Carmen, Tagliatella, Udon, Frankfurt o Viena.
Pel que fa a l'oci, Yelmo Cines disposarà de 9 sales premium, una d'elles destinada en exclusiva per als menors de la casa, amb tobogan, llits elàstics i piscina de boles.
 
Distancia i desinfecció
També cal destacar la vigilància del manteniment de les distàncies de seguretat interpersonal i la desinfecció i higienització de les diferents dependències; la dispensació de mitjans de protecció i higiene a treballadors i visitants, la intensificació del manteniment de les instal·lacions de climatització i subministrament d'aigua, i en general, la redefinició de tots els processos i operacions amb els màxims criteris de seguretat i higiene i prevenció de possibles contagis.
De la mateixa manera, hi ha definits protocols de comunicació i atenció al públic amb la finalitat de què la seva visita es realitzi en un marc de seguretat i confiança satisfactòria. Tot això, sota el certificat de qualitat expedit per l'empresa SGS, pioner en el sector del Retail del nostre país.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario