7/9/11

La Comissió 11 de setembre rebutja l’acte de la Diada organitzat per l’equip de Govern

Faran una ofrena alternativa, ja que ‘el PP no feia ofrena floral a l’acte institucional de la Nostra ciutat i ara preten una posada en escena que serà vergonyant i indigna'.

Contingut de la Nota de Premsa emesa per la Comissió 11 de setembre de Castelldefels:
Diumenge, a Castelldefels, es commemorarà la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de Setembre i per primer cop la màxima autoritat de la ciutat, l’alcalde, és del PP.
El PP, com a màxim exponent de l’anticatalanisme més tronat no feia ofrena floral a l’acte institucional de la nostra ciutat i pretén mantenir, al voltant de la senyera, una posada en escena que serà vergonyant i indigna.
Per això, les forces sobiranistes de la nostra ciutat i les organitzacions sotasignades, unides en la “Comissió Onze de Setembre”, no ens deixarem humiliar un cop més i no participarem en l’acte institucional.
La “Comissió Onze de Setembre” farem una ofrena alternativa a la que convidem a la ciutadania de Castelldefels, a les entitats, grups i associacions a sumar-s’hi per tal de mostrar el rebuig a les agressions que cap a Catalunya i cap els catalans i catalanes, concretament a Castelldefels, està mostrant la institució municipal capitanejada per l’alcalde del PP.
Junts, units i sense protagonismes partidistes, les forces independentistes de Castelldefels volem fer un acte de dignitat nacional en front dels que encara estan instal·lats en la intolerància i pretenen destruir la convivència. És hora de que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya que aspirem a la llibertat de la nostra nació, alcem la veu i ens fem sentir. Ja n’hi ha prou d’agressions!
Així, doncs, l’11 de setembre de 2011 commemorem la defensa aferrissada de la nostra nació el 1714, i volem que aquest esperit de voler ésser, sigui recordat i reivindicat tot l’any.
Per dignitat nacional,pels nostres drets com a poble i com a ciutadans i ciutadanes lliures,pel dret a decidir el nostre futur, que no ens silenciïn!
Per Castelldefels! Per Catalunya! Visca Catalunya lliure!

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario