16/9/11

Prestecs de la Generalitat per a Petites i Mitjanes Empreses de Turisme

Préstecs ICF Turisme Futur 


Escrit rebut de la Directora General de Turisme

Bon dia,

Un dels objectius que ens vam fixar des de la nova Direcció General de Turisme era el de treballar per implantar una línea de crèdits per donar suport a la tasca de les petites i mitjanes empreses del sector.
   
És per això que des del departament d'Empresa i Ocupació acabem de crear Turisme Futur, una línia de préstecs a tipus d'interès zero per al finançament de les petites i mitjanes empreses del sector turístic, a càrrec de l'Institut Català de Finances (ICF).
   
En moments complicats com l'actual, aquesta iniciativa està pensada per facilitar l'accés al crèdit. Els ajuts van dirigits a modernitzar els establiments; dur a terme actuacions relacionades amb el model de categorització de turisme rural; crear nous productes turístics; i millorar la gestió i comercialització a través de les noves tecnologies.
   
Per a aquests ajuts hem destinat un total de 6 milions d'euros i el termini per presentar les sol·licituds finalitza el pròxim 30 de setembre. Si hi esteu interessats, trobareu tota la informació sobre aquesta convocatòria al web de la Direcció General de Turisme: www.gencat.cat/empresaiocupacio 

Els beneficiaris de Turisme Futur tindran l'oportunitat d'obtenir un aval de la Societat de Garantia Recíproca Avalis.

Espero que aquesta eina de suport a l'activitat turística sigui útil per millorar la competitivitat i qualitat de les empreses turístiques catalanes.

Atentament,

Marian Muro  
Directora General de Turisme 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario