18/11/11

Un divendres amb estones de sol

Aquest divendres despertarà amb més estones de sol que ahir dijous. Però, a partir de la tarda, els núvols augmentaran a la meitat est per l'arribada de la pertorbació situada ahir a l'Àfrica, que és la mateixa que ens va deixar els aiguats dimarts passat.


Avui divendres les temperatures han caigut entre els 4 i els 7 graus a molts punts del país. La temperatura a primera hora ha estat de 13 a Barcelona. 


Tot i que el dia ha despertat amb més ullades de sol que ahir, no podem parlar de cels serens. Aquests núvols es faran més compactes amb el pas de les hores a les comarques del litoral i prelitoral, preparant el terreny per un cap de setmana més rúfol. Avui no esperem pluges importants.
No es poden descartar però nous episodis de pluja feble i transitòria, seran poc probables i en tot cas tendirien a aparèixer al final del dia i sempre a la franja litoral.
Les temperatures màximes es mantindran sense canvis significatius. L'ambient tornarà a ser força suau per l'època de l'any en què som.



Cap de setmana gris
Dissabte i diumenge tindrem una situació molt semblant a la de l'últim cap de setmana. Les pluges podran ser localment moderades al litoral. A la resta de Catalunya la pluja pot aparèixer de manera més feble i ocasional.
De cara a diumenge, temps molt similar i amb possibles precipitacions. Malgrat els núvols, les temperatures no baixaran a causa dels vents del sud.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario