19/12/11

A Castelldefels, Rugby i castells, junts per la Marató!


Dissabte per la tarda, el Castelldefels Rugby Union Club va organitzar, aprofitant la jornada de lliga, una rifa per recaptar fons per a la Marató. 
I els Castellers de Castelldefels van ajudar-los, aixecant dos pilars de 4 simultanis durant el descans del partit de la categoria sènior.
Dos grups de gent molt diferents, però amb valors molt semblants. Gent valenta, generosa i solidària. Gent que demostra dia a dia el seu esperit de superació. Dos grups de gent en què tots els seus membres són importants i imprescindibles perquè el grup funcioni. Talment com un cos humà, que no pot tirar endavant si una part deixa de funcionar.

Rugby i castells, junts per aportar el seu granet de sorra a una causa solidària. Rugby i castells, junts per engreixar una mica més el marcador de la Marató de TV3!

La propera parada dels Castellers de Castelldefels serà una petita exhibició castellera abans de l'entrega de trofeus del VI Torneig de Bàsquet Infantil Rei de Reis, el 8 de gener per la tarda, al Pavelló Esportiu de Can Roca.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario