13/5/13

"El lideratge i el coaching aplicats a les nostres empreses", propera conferència d'Empresa i Comerç






L'acció formativa inclosa en el X Cicle 
de conferències d'empresa i comerç 
organitzades per La Guaita 
té lloc demà dimarts 14 de maig

El dimarts dia 14 de maig està previst l'inici d'una nova acció de formació inclosa a la programació del X Cicle de conferències d'Empresa i Comerç de la Guaita, amb el títol: El lideratge i el Coaching aplicats a les nostres empreses.
L'objectiu de la conferència, per al desenvolupament de la qual col·labora la Diputació de Barcelona, és reflexionar sobre el paradigma actual de la gestió de les persones en les empreses. Sensibilitzar de la importància de l'actuació de les persones dins de l'organització per assolir els nostres objetius empresarials. Veure la importància d'establir Visió i de gestionar Valors per assolir la Missió. La necessitat d'integració i compromís en temps de crisi. Conèixer els factors motivadors més importants per liderar persones a les Organitzacions. Contemplar el lideratge com un factor clau de desenvolupament del talent. Conèixer els principis bàsics del “coaching” per integrar-los en la gestió del dia a dia.
L'activitat, de 16 horas de durada en total, va adreçada a empreses de recent creació, principalment de menys de 5 anys de vida i, en concret, tant al personal directiu com a responsables de les diferents àrees de gestió.
El lloc de realització és:
·                 LA GUAITA, Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels.
·                 Carretera de la Sentiu, número 1.
·                 08860 - Castelldefels
·                 Telèfon: 93 635 25 75.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario