13/5/13

Ajuntament i Consell Comarcal impulsen un programa de formació per a les empreses


Dues de les activitats formatives es faran al Centre de Suport a l'Economia Local La Guaita de Castelldefels — Tant les que se celebren aquí com les que es fan als altres municipis estan obertes a totes les empreses de Castelldefels

L'Ajuntament de Castelldefels, conjuntament amb d'altres ajuntaments de la comarca, col·labora amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat en el disseny de necessitats formatives en empreses i la  implementació d'activitats que en donin resposta.
Aquestes activitats formatives són impartides en espais municipals dels diferents ajuntaments que hi col·laboren. Concretament, dues d'elles es faran a la Guaita, Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels.
Independentment del lloc on es fan, qualsevol empresa de Castelldefels pot accedir a qualsevol curs o taller programat en el marc del conveni.
Els continguts estan relacionats amb: màrqueting i vendes, Pla econòmic i financer, habilitats directives, innovació i internacionalització, gestió empresarial i eines TIC.

+INFO: La Guaita — Tel. 93 635 25 75


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario