13/5/13

La preinscripció al Servei Local de Transició Escola-Treball s'obre fins el proper 17 de maig





Per a joves de 16 a 21 anys que no van acabar l'ESO 

El curs es desenvoluparà de setembre de 2013 a juny de 2014 
en torn de matí, i inclou 200 hores en pràctiques en una empresa

Per cursar els programes de qualificació professional inicial és necessari complir 16 anys o més durant l'any que es presenta la sol·licitud i no haver obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO) o equivalent a efectes acadèmics
Oferir informació, orientació, formació i acompanyament als i les joves de Castelldefels de 16 a 21 anys que no han superat l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i que volen continuar el seu itinerari formatiu o bé iniciar la seva inserció al món laboral. Amb aquest objectiu el Servei Local de Transició Escola-Treball desenvolupa accions formatives mitjançant els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) per possibilitar la seva inserció formativa i laboral.
Per accedir a un programa de qualificació professional inicial és necessari formalitzar la sol·licitud de preinscripció corresponent entre el 6 i el 17 de maig. Aquesta sol·licitud ha de presentar-se a la seu del servei (carrer Giralda, 6).

L'oferta formativa
- Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic
S'aprendrà a executar les activitats d'auxiliar de venda de productes i / o serveis a través dels diferents canals de comercialització, a establir relacions satisfactòries amb els clients i a fer el tractament documental dels procediments administratius de l'activitat empresarial.

Auxiliar en operacions de muntatges d'instal·lacions electrotècniques en edificis
S'aprendrà a realitzar operacions auxiliars en el muntatge i manteniment d'instal·lacions electrotècniques en edificis per a diversos usos i instal·lacions.

- Auxiliar en establiments hotelers
S'aprendrà a preparar operacions bàsiques de restaurant i bar: Servei bàsic de restaurant i bar, aprovisionament, begudes i menjars... i arranjament d'habitacions i zones comuns en allotjaments.

+INFO:
Servei Local de Transició Escola Treball
Carrer Giralda, núm. 6
Tel. 93 634 21 11



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario