14/11/13

El Parlament demana a l’Ajuntament de Viladecans que reconsideri la implantació del "Viladecans The Style Outlets"

                            Nota de Premsa 
que ens fa arribar Esquerra Republicana


Ahir dimecres, durant la Comissió d'Empresa i Ocupació del Parlament, s'ha aprovat una proposta de resolució presentada pel Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana en defensa del nostre model de comerç i demanant a l'Ajuntament de Viladecans que es replantegi el projecte, que ha posat en marxa de força accelerada i sense fer cap estudi d'impacte previ.

El text de la proposta de resolució, que es pot trobar publicat 
aquí, diu:

Proposta de resolució
1. El Parlament de Catalunya insta el Govern de la Generalitat a:
a. Dur a terme mesures reals i efectives en favor del comerç urbà de proximitat al Baix Llobregat, perquè són necessàries per mantenir l’aposta pel model català de comerç de proximitat i, si s’acaba duent a terme, per tal de contrarestar l’impacte negatiu que la implantació del Viladecans The Style Outlets pugui tenir sobre el teixit comercial
b. Blindar el model de comerç de proximitat que ha definit aquest país, a través de la Llei reguladora de l’activitat de comerç, serveis i fires, establint mesures necessàries que impedeixin l’atorgament de llicències i la implantació de projectes que agredeixin el model de forma frontal.
c. Vetllar per la reserva d’espais per al desenvolupament productiu i industrial que genera riquesa i llocs de treball en el mig i llarg termini i, més concretament, fer que l’INCASOL destini els terrenys de Ca n’Alemany disponibles per a projectes industrials així com de recerca, desenvolupament i innovació en el sector industrial.
 2. El Parlament de Catalunya, amb tot el respecte per l’autonomia municipal, demana a l’Ajuntament de Viladecans que reconsideri la implantació del Viladecans The Style Outlets i que tiri endavant mesures reals i efectives en favor del comerç urbà de proximitat i qualitat.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario