14/11/13

Les pluges podrien arribar amb ganes el cap de setmana


Els mapes del temps dibuixen una situació de llevant que deixaria 
quantitats importants de pluja a la meitat est a partir de dissabte al vespre 

El temps farà un canvi important el cap de setmana. Si fins ara havíem anat parlant d'una entrada d'aire fred que farà baixar les temperatures fins als valors més baixos de la tardor, avui al pronòstic s'hi afegeix la possibilitat, no tan segura encara, que les pluges arribin amb ganes a partir de dissabte al vespre i sobretot diumenge. Una borrasca que es formarà al Mediterrani aportaria vents de mar cap a terra que farien ploure de forma continuada i abundant. Caldrà seguir molt de prop aquesta possibilitat els dies vinents, perquè en les situacions de llevant, petites variacions en els mapes del temps poden fer canviar molt el pronòstic.
Entre aquesta tarda i divendres al migdia el vent tornarà a bufar amb cops forts tant al nord com a les Terres de l'Ebre, i es deixarà sentir moderat a moltes comarques.
Aquest vent obrirà la porta al fred, i arribarem al cap de setmana amb sensació d'hivern i nes nevades al vessant nord del Pirineu que divendres ja afectaran qualsevol cota de la serralada. Per ara els mapes del temps fan pensar que dissabte les pluges se centraran al País Valencià i a les Illes, i que seria sobretot diumenge que afectarien també Catalunya. Això, com ja s'ha dit, caldrà anar-ho confirmant els dies vinents. 

www.ara.cat/meteo trobareu el pronòstic per al vostre municipi.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario