11/11/13

Els Castellers de Castelldefels van fer historia a Granollers, el dissabte passat, en descarregar el 3 de 7 desprès de 15 anys

 
“Em sento molt bé”. Són les paraules de la Nerea, enxaneta dels Castellers de Castelldefels, paraules que escrivia després de descarregar el 3 de 7 dissabte passat a Granollers, un 3 de 7 que s’ha fet esperar 15 anys!
Dissabte els Castellers de Castelldefels van tornar a fer història, perquè van tornar a fer la millor actuació de la temporada i dels últims quinze anys i van descarregar el 3 de 7, un castell que no descarregàvem des del 1998.

La temporada passada també van fer història. Va ser el dia que van descarregar el 4 de 7, després de quinze anys sense aconseguir-ho. Enguany l’han intentat vuit vegades, i només l’han pogut carregar en una ocasió. La temporada, però, encara no s’ha acabat per als Grocs. Diumenge 1 de desembre actuen a Sant Vicenç dels Horts i el 8 de desembre tenen una de les cites més importants de la temporada: l’actuació a casa nostra amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Serà el moment de signar una temporada increïble i inoblidable amb el millor final dels finals possibles. Serà el moment de tornar a descarregar aquest 4 de 7 que tant els està costant i de repetir la gesta de dissabte amb el 3 de 7. Serà el gran moment dels Grocs, moment que, diuen, els agradaria compartir amb tots els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario