13/11/13

ICV es querella contra PxC per acabar amb la impunitat dels insults i les mentides a Twitter

NOTA DE PREMSA d'ICV
Dolors Camats avisa que no permetrà que actituds
“feixistes” i “masclistes” quedin impunes i adverteix
que presentarà tantes denúncies contra PxC com faci falta
La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, ha presentat avui, en nom de la formació ecosocialista, una querella contra Plataforma per Catalunya (PxC) per un delicte de calúmnies i injúries perquè els autors dels tuits que qualifiquen la gent d’ICV “d’assassins” es retractin i retirin els insults i perquè el partit que els dóna cobertura faci rectificar el seu càrrec electe, el regidor de Viladecans, Albert Delgado, i retiri “les mentides i els insults” que “campen per la xarxa”.
La denúncia arriba després que el regidor de PxC a Viladecans en saber la posició d’ICV en relació a la Sentència del Tribunal d’Estrasburg sobre la Doctrina Parot assegurés a la xarxa amb un tuit que “ICV y ERC pidiendo que salgan terroristas a la calle. Es normal, unos mataron a 100 millones de personas, los otros fueron terroristas”. Posteriorment també van fer un altre tuit dient: “Violador sin habilitar suelto. Ahora cuando violen a las de ERC, ICV, CUP y demás perroflautas, darán gracias #doctrinaParot”. “No es poden deixar impunes aquest tipus d’actituds amb fonaments feixistes i masclistes”, ha assegurat la coordinadora nacional ecosocialista.

“Cal acabar amb la impunitat dels que es pensen que poden insultar a la discrepància, a la feina que fan altres partits o a d’altres ciutadans”, ha dit Camats que ha assistit avui acompanyada per una delegació d’ICV de Viladecans i de la comarca del Baix Llobregat a registrar la querella al Jutjat de Viladecans i ha avisat que el seu partit no permetrà que “hi hagi impunitat per aquells que fan de les actituds feixistes i l’odi una activitat política”. “És la primera denúncia però farem les que calguin”, ha advertit la dirigent ecosocialista que considera que “la millor manera de desemmascarar el que hi ha al darrere d’aquestes actitud és denunciar i donar arguments als fiscals i als tribunals perquè puguin condemnar les mentides i els insults”. 


Així, Camats ha volgut remarcar que “s’ha acabat si pensaven que era  impune anar insultat i intimidant la feina que fan altres ciutadans, partits o els que discrepen del que ells fan” . “Els comentaris fruit de l’odi, el feixisme i el masclisme no poden quedar impunes”, ha conclòs.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario