Ingredients per
4 comensals
250 grs.
de morro de bacallà dessalat i sense pell
2 tomàquets madurs, pelats i sense llavors.
2 rametes d'alfàbrega.
100 ml. oli d'oliva verge.
Sal i pebre.
Preparació
Tallar el bacallà en daus d’uns 2,5 x2,5
cm . aproximadament i enfilar-los en un escuradents.
Reservar-los en la nevera, en una font de servir.
Triturar l'alfàbrega amb ¾ parts de l'oli i una mica de sal. Reservar.
Triturar els tomàquets amb la resta de l'oli i salpebrar. Reservar.
Al moment de servir, amanir el bacallà amb el tomàquet i l'oli d'alfàbrega.
2 tomàquets madurs, pelats i sense llavors.
2 rametes d'alfàbrega.
100 ml. oli d'oliva verge.
Sal i pebre.
Preparació
Tallar el bacallà en daus d’uns 2,5 x
Reservar-los en la nevera, en una font de servir.
Triturar l'alfàbrega amb ¾ parts de l'oli i una mica de sal. Reservar.
Triturar els tomàquets amb la resta de l'oli i salpebrar. Reservar.
Al moment de servir, amanir el bacallà amb el tomàquet i l'oli d'alfàbrega.
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario