24/3/15

Alerta Digital demana perdó als porcs per comparar-los amb els catalans



Un dels col·laboradors del programa 'La Ratonera' assegura: 
"Això amb Franco no passava"

Alerta Digital ha demanat perdó als porcs per comparar-los amb els catalans, literalment. Durant el primer programa de 'La Ratonera' després de la multa de 60.000 euros que la Comissió Antiviolència ha proposat pels insults que han llançat contra catalans i bascos arran del possible xiulet durant la Copa del Rei, el presentador Armando Robles ha demanat perdó però adreçant-se al porcs, "aquests entranyables animals", ha dit, per comparar-los a catalans i bascos.

Robles ha comparat l'himne espanyol amb els símbols cristians, i ha dit que xiular-lo és com irrompre a una missa. "Imagini's que un energumen entra a missa de dotze amb l'esglesia plena i es posa a profanar els símbols cristians", i ha posat el crit al cel perquè es censuri, segons ell, qui xiula i no qui ho denuncia dient "aquell senyor és un porc".

El sacerdot Jesús Calvo, que ha estat entrevistat per aquesta qüestió en el transcurs del programa, ha dit que "és odi que prové del marxisme, leninisme" i ha lamentat que això passi a un país (Espanya) que "va trencar les dents al comunisme". Calvo ha triat l'adjectiu de "marranos" i ha dit que això només pot passar "en aquest maleït sistema liberal", per acabar sentenciant: Això amb Franco no passava", i Robles ha respost ¿Hi estem d'acord? referint-se als altres companys de taula.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario