Bunyols
de carabassa
Per Montse Morote
Ja estem gairebé a Tots Sants, les tendes estan adornades per a l'ocasió, els col·legis preparen la seva festa i els nens preparen les seves disfresses. També es preparen saborosos dolços per a aquesta festa en la qual la carabassa no hi pot faltar amb el seu aspecte terrorífic, però de la carabassa en podem fer molts plats tant dolços com a salats. Aquí teniu uns bunyols de carabassa, és una recepta molt senzilla i estan molt bons.
Per Montse Morote
Ja estem gairebé a Tots Sants, les tendes estan adornades per a l'ocasió, els col·legis preparen la seva festa i els nens preparen les seves disfresses. També es preparen saborosos dolços per a aquesta festa en la qual la carabassa no hi pot faltar amb el seu aspecte terrorífic, però de la carabassa en podem fer molts plats tant dolços com a salats. Aquí teniu uns bunyols de carabassa, és una recepta molt senzilla i estan molt bons.
Temps de preparació:
60 Minuts
Temps de cocció: 20 minuts
Llests en: 1 h, 20 m.
Temps de cocció: 20 minuts
Llests en: 1 h, 20 m.
Dificultat: Fàcil
Calories: 435 Kcal
Calories: 435 Kcal
Ingredients per a 4 porcions: 400 gr. de carabassa (tallada sense escorça). 400 gr. de farina.
25 gr. de llevat fresc. 4
cullerades de sucre. Oli (per a fregir). Sucre i Canyella.
Amb la meitat de les quantitats i surten uns 30
bunyols, un bon plat.Preparació
Pas 1: Posarem a coure la carabassa tallada a trossos amb una mica d'aigua, uns 15 minuts.
Quan estigui cuita la traurem i reservarem l'aigua de la cocció. Triturar la carabassa.
Pas 2: En un got d'aigua, tirarem una mica de l'aigua de la cocció, com a mig got i quan aquest temperada tirarem el llevat i la desfem en el líquid.
En un bol tirarem la resta dels ingredients, la farina, el sucre, la carabassa triturada i el got amb el llevat.
Pas 3: Ho barrejarem tot molt bé.
Ho taparem amb un drap de cuina i ho deixarem reposar fins que dobli el seu volum, por tardar una hora.
Pas 4: Prepararem una paella amb oli, pot ser de gira-sol, la posarem a escalfar. Prepararem un got amb una mica d'oli i per agafar la massa untarem la cullera d'oli i agafarem trossos de massa.
Pas 5: I els anirem tirant a la paella, ha d'estar calenta, però no gaire forta perquè es vagin fent a poc a poc i estiguin bé per dins.
Pas 6: Prepararem un plat amb un paper de cuina. I un altre amb sucre i canyella, on arrebossarem els bunyols.
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario