CARLES ABELLAN, un dels més acreditats cuiners de Catalunya, amb deu
establiments, tots de diferent oferta gastronòmica i amb prop de dos-cents
col·laboradors en la seva nòmina, va anar l'encarregat de tancar aquesta reunió
anual de l'activitat restauradora de la ciutat. Va explicar els seus inicis
casuals en la cuina i com es va ser fent un nom al costat de Ferran Adrià i
Juli Soler en El Bulli i iniciant uns altres grans projectes per a ells fins a
passar a tenir el seu propi grup i un estel Michelin.
Una nit amb clamor on es van
donar cita els principals empresaris restauradors de la ciutat, que va començar
un copiós aperitiu, estil Soteras (vol dir això on no falta de res), sent una
ocasió ideal perquè s'anessin formant grupets on els professionals es van
intercanviar idees i comentaris del sector.
La festa, organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat, amb la col·laboració de l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels i l'Ajuntament de la ciutat, va estar presidida per l'alcaldessa Candela López Tagliafico i el president del Gremi de Restauració Manuel Ángel Ortiz Chumillas. També van fer acte de presència diversos regidors del Consistori i la primera Tinent d'Alcalde María Miranda.
La festa, organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat, amb la col·laboració de l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels i l'Ajuntament de la ciutat, va estar presidida per l'alcaldessa Candela López Tagliafico i el president del Gremi de Restauració Manuel Ángel Ortiz Chumillas. També van fer acte de presència diversos regidors del Consistori i la primera Tinent d'Alcalde María Miranda.
LLIURAMENT DE PREMIS I DISTINCIONS
A les postres d'una molt bé
servida sopar, per part de l'equip de cuina del Gran Hotel Rei Don Jaime, van
ser desvetllats els guanyadors dels Premis de la Ruta de la Tapa 2015 i els
premis als restaurants que van participar en el Passaport Gastronòmic Gourmet.
Ruta de la
Tapa 2015
Premi a la Tapa més original: Restaurant LA CUINETA DEL CASTELL
Premio a la tapa millor presentada: Restaurant LIZARRAN
Premi a la tapa més elaborada: BERRI GastroBar
Premio a la Millor Tapa de la Ruta 2015: Restaurant TAURÓ
Passaport Gastronòmic Gourmet
Premio al Millor Primer plat: LA FINCA Carns i Brases
Premio al Millor Segon Plat: Aula ESCOLA D’HOSTALERIA de Castelldefels
Premio al Millor Menú: GADHUS Restaurant
Millor cuiner de l'any 2015
Premi a la Tapa més original: Restaurant LA CUINETA DEL CASTELL
Premio a la tapa millor presentada: Restaurant LIZARRAN
Premi a la tapa més elaborada: BERRI GastroBar
Premio a la Millor Tapa de la Ruta 2015: Restaurant TAURÓ
Passaport Gastronòmic Gourmet
Premio al Millor Primer plat: LA FINCA Carns i Brases
Premio al Millor Segon Plat: Aula ESCOLA D’HOSTALERIA de Castelldefels
Premio al Millor Menú: GADHUS Restaurant
Millor cuiner de l'any 2015
José Luís Jáñez, del Gran Hotel Rei Don Jaime
Premi ‘Excel·lència’ a la trajectòria professional
Premi ‘Excel·lència’ a la trajectòria professional
Constantino Mariño (Hotel Mediterráneo)
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario