27/11/15

Aquest dissabte, a Radio Castelldefels (98.0 FM), parlarem de les carns, dins l’espai ‘Castelldefels, bona cuina’






A les 12:00 h. de demà dissabte, a Radio Castelldefels, dins del programa gastronòmic i alimentari ‘Castelldefels, bona cuina!’, parlarem amb Carles Mir, del establiment LA ROSITA, de les carns de vedella i de bou. Com tallar-les par a que resultin ben tendres, els tipus de carns… En fi, un programa que serà prou interessant gastronòmicament com per a escoltar-lo.

En Carles cuida de personalment de seleccionar amb els ramaders els caps de bestiar que desprès es despatxaran a LA ROSITA. Es un entès en carns i per axó ens explicarà moltes coses interessants a 'Castelldefels, bona cuina', demà a migdia.

'Castelldefels, bona cuina', es un programa conduït pel director de LA PRENSA MAGAZINE, el periodista gastronòmic Joan Capell.
 
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario