Miquel Yepes, el seu creador i ànima que li ha donat vida tots aquest anys,
es un restaurador en la plenitud de l’accepció que aquesta paraula ha de tenir.
La seva filosofia la va resumir en el títol ‘El aroma y el sabor de recibir’ d’un
magnífic llibre de vivències que va editar al 2006 quan es varen complir els
treta anys d’aquest temple de la gastronomia que es LA CANASTA, tant
injustament oblidat per la cada cop menys creïble Guia Michelin.
Yepes es aquest professional que porta la restauració, en tots els seus
conceptes, dins el seu cap, als que dona sortida mitjan el seu cor, cada vegada
que rep algú que arriba a casa seva, que es la de tots, per a gaudir de la seva
bona cuina. Cal tenir present que Castelldefels es sinònim de bona cuina i LA
CANASTA la seva senyera.
Li cal un any, només dotze mesos, per arribar als quaranta, tota una odissea
en els temps que estem transitant. LA CANASTA es un mirall on els que en volen
saber més d’aquest noble art que es fer i donar de menjar si miren.
Ha tingut sempre al seu costat la Rosa, la seva dona,donant-li suport i
durant molts anys els seus tres fills. També molts bons professionals composant
un equip restaurador modèlic. Tots junts han aconseguit que LA CANASTA estigui
on està.
Des de LA PRENSA MAGAZINE llancem al vent el nostre desig sincer de
que sigui, i encara millor si es pot, PER MOLTS ANYS!
www.laprensamagazine.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario