1/3/19

Des del 27 de febrer, la nova línia Exprés E97 comunica Castelldefels amb Barcelona, cada 15 minuts



· Aquest nou model Exprés promou línies amb més freqüència de pas 
i vehicles híbrids i articulats més sostenibles i amb més capacitat

· Les arribades i sortides de L97 i el E97 es coordinen per facilitar la 
connexió i el transbord entre línies al centre de Castelldefels

A partir del 27 de febrer, s'incorpora la nova línia d'autobús -la E97- que comunica Castelldefels i Barcelona. La nova xarxa circularà en hora punta els dies feiners (excepte agost) amb una freqüència de 15 minuts. En sentit Barcelona, ​​des de Castelldefels (Santiago Rusiñol), de 06.44 a 09.59 i sentit Castelldefels, des de Zona Universitària, Maria Cristina, de 13.40 a 19.25. Juntament amb la línia L97 s'aconsegueix un servei cada 7 minuts al tram comú. Les arribades i sortides de L97 i el E97 es coordinen per facilitar la connexió i el transbord entre línies al centre de Castelldefels.
Paral·lelament, la línia L97 ofereix més regularitat i nous vehicles híbrids articulats amb una freqüència de pas de 15 minuts durant tot el dia, i amb molta més capacitat. Els dissabtes de tot l'any i els feiners del mes d'agost serà de 20 minuts. Aquesta línia també circularà els festius amb un bus cada 30 minuts.
El servei d'autobús metropolità Express (AMB Express), forma part de la nova xarxa de bus metropolità d'altes prestacions: recorreguts més directes i amb poques parades. L'objectiu és millorar l'oferta de transport públic i donar resposta als corredors de mobilitat amb més demanda mitjançant expedicions més directes i més freqüents. 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario