7/5/19

Aquest cap de setmana es celebra la Romeria del Rocío, a Castelldefels



El dissabte 11, festival flamenc de música i ball, 
i el diumenge 12 de maig, processó i potatge

La Casa de Andalucía i l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Hermandad del Cristo de la Paz i la Junta de Andalucía, ha presentat el programa d'actes de la Romeria del Rocío 2019, que es desenvolupa aquest cap de setmana, 11 i 12 de maig, a la plaça de la Democràcia.

El dissabte 11 (20.30 h) Plaça de la Democràcia
Diferents actuacions, protagonitzades per Aires de Triana i Aromas del Albaicín de la Casa de Andalucía de Castelldefels, i el Coro del Centro Cultural Andaluz Plaza Macael. Com a entitats convidades també hi participen la Casa de Andalucía de Gavà, i el grup flamenc e de l'escola de ball Jara Danza.

Diumenge, a les 10 h, romeria i potatge
El diumenge 12 de maig es donarà sortida a la processó amb la Verge del Rocío des de l'Església de Santa Maria, en la qual col·labora la Hermandad del Cristo de la Paz. La processó compta aquest any amb la participació especial del Tamborilero Raúl, del CCA Plaza Macael.
Un cop a la plaça de la Democràcia se celebrarà a les 13.30 h, la missa rociera amb el cor de la Hermandad Rociera de Rubí i a continuació es procedirà a l'ofrena floral.
Cap a les 15 h, potatge popular gratuït per a tots els assistents.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario