20/1/20

La UD Vista Alegre empata amb la UE Valls (0 - 0)

Els blaus aconsegueixen un punt en el darrer partit de la primera volta del campionat


• El BBA guanya per la mínima a la pista del JAC Sants (71 - 72)

• Victòries dels sèniors masculins del FS Castelldefels i el CCR i desfeta del sènior femení del FS Castelldefels

La UD Vista Alegre va acabar aquest dissabte la primera volta del campionat de la lliga de Primera Catalana grup 2 empatant al Municipal de Can Vinader amb la UE Valls (0 - 0). D'aquesta forma, els blaus finalitzen aquesta part de la competició a la desena posició de la taula amb 23 punts, els mateixos que el Tàrrega (onzè) i dos menys que l'EFAC Almacelles (novè).
Pel que fa al partit de dissabte, la primera part va comptar amb poques ocasions de gol i amb les defenses imposant-se als atacs. A la represa, les coses van canviar i els visitants van comptar amb un penal a favor tot just començar la segona part. Per sort per a l'equip blau, el seu porter (Tomás) va aturar el xut i va evitar el 0 - 1. Malgrat gaudir de més ocasions, el marcador es va quedar igual i va finalitzar amb el 0 - 0 inicial.
A la Tercera Divisió grup V, recordem que la UE Castelldefels no jugava aquesta setmana, ja que li tocava partit contra l'equip expulsat de la competició (el Reus).
Els grocs tornaran a la lliga el proper cap de setmana, quan jugaran contra la Pobla de Mafumet el diumenge al Municipal de Canyars.

Victòria patida del BBA Castelldefels
El BBA Castelldefels, línia professional del CB Castelldefels, va guanyar diumenge a la pista del JAC Sants per un ajustadíssim 71 – 72. El partit corresponia a la quinzena jornada de la Lliga EBA grup C-B.
Els parcials van ser favorables als blaus els tres primers quarts (22 – 23, 15 – 17 i 14 – 18 respectivament), però les coses van canviar al darrer, quan el JAC Sants es va imposar per 20 – 14 i va estar a punt d'endur-se el triomf.
Per part blava, van destacar Quim Salvans (20 punts i 3 rebots), Andreu Sesé (18 punts, 2 rebots i 1 assistència) i Isaac Mayo (11 punts i 3 rebots). També importants els 8 punts i 6 rebots de Marc Bernadí o els 5 punts i 7 rebots d'Eric Mañés.
Després d'aquest treballat triomf, el BBA segueix setè de la classificació amb 24 punts, els mateixos que el CB Salou, UE Mataró i AE Badalonés.

Dos triomfs i una desfeta per als sèniors de futbol sala
Cap de setmana de contrastos el viscut pels equips sèniors masculí i femení del FS Castelldefels i el CCR Castelldefels. Victòries del sènior masculí del FS Castelldefels (FS Tibu-ron) i del CCR Castelldefels i desfeta del sènior femení del FS Castelldefels (equip Assessoria Pear).
Els primers es van imposar aquest diumenge a la pista de l'Aguila Maresme AE per 2 - 4. El partit corresponia a la dotzena jornada de la Primera Divisió Catalana grup 3 (província de Barcelona). Després d'aquest triomf, cinquè consecutiu, el Tibu-ron segueix quart de la competició amb 23 punts.
L'altra victòria va arribar de les mans (o els peus) del CCR Castelldefels, que es va imposar per un clar 7 - 3 a l'AECS L'Hospitalet. El partit, disputat dissabte al CEM Can Roca, corresponia a la catorzena jornada de la 3a Divisió Nacional grup 2.
La victòria fa que el CCR segueixi sisè de la taula amb 20 punts.
La desfeta la va protagonitzar el sènior femení del FS Castelldefels (equip Assessoria Pear), que va caure per un ajustat 1 - 2 contra l'AECS L'Hospitalet. El partit, de la setzena jornada de la Segona Divisió femenina grup2, es va disputar dissabte al CEM Can Roca.
Després d'aquest resultat, les grogues cauen a la cinquena posició de la classificació amb 27 punts.
Resultats del cap de setmana
Dissabte 18 de gener
Futbol
Veterans Castelldefels 2 – 1 Mollet
UD Vista Alegre 0 – 0 UE Valls

Futbol sala
FS Castelldefels fem. 1 – 2 AECS L'Hospitalet
CCR Castelldefels 7 – 3 AECS L'Hospitalet

Handbol
CH St.Esteve Palautordera 28 – 22 Esportiu Castelldefels f.
CH Cambrils 32 – 28 Esportiu Castelldefels                            

Rugbi
Gòtics RC “B” 24 – 22 Castelldefels RUC     
          
Diumenge 19 de gener
Futbol
Incresa Atlético Club Futbol 0 – 2 UE Castelldefels “B”
Can Roca 74 4 – 2 St.Esteve Sesrovires

Basquet
JAC Sants 71 – 72 BBA Castelldefels   
                                      
Futbol sala
Aguila Maresme AE 2 – 4 FS Tibu-ron Castelldefels

Hoquei herba
Castelldefels HC masculí 3 – 6 Egara 1935


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario