26/3/20

L'Ajuntament posa en marxa mesures de suport a comerços, emprenedors i autònoms

L'objectiu de l'Ajuntament és donar suport al gruix del teixit econòmic de la ciutat, amb aportacions que complementin les ajudes que estan preparant altres administracions públiques






L'Ajuntament de Castelldefels, a través de les regidories de Promoció Econòmica i Comerç, està elaborant un Reglament que reculli els terminis, criteris i canals per accedir a un seguit de mesures econòmiques de suport a autònoms, emprenedors i establiments comercials de la ciutat.  La previsió és que les bases per accedir a les subvencions siguin donades a conèixer al llarg de la setmana vinent.
L'objectiu de l'Ajuntament és donar suport al gruix del teixit econòmic de la ciutat, amb aportacions que complementin les ajudes que estan preparant altres administracions públiques.
Aquesta iniciativa forma part del paquet de mesures econòmiques que l'Ajuntament ha posat en marxa. En aquesta línia, ja s'ha agilitzat la validació de factures i pagaments pendents per poder fer la transferència la setmana vinent d'uns tres milions € i donar liquiditat als proveïdors, molts dels quals són pimes i autònoms de Castelldefels.

+ INFO:

Notícia relacionada:

·                     Com és l'ajornament d'impostos per a autònoms i pimes?

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario