15/10/20

*El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat (membre de la FIHRT) s’oposa al tancament del sector de la restauració*

Ens oposem fermament al tancament d’activitat proposat, donat que es produiran pèrdues irreparables pel sector, ja molt tocat no només durant la pandèmia, sinó abans d’ella, i conseqüències en d’altres sectors lligats a la restauració, com és el sector Agroalimentari.

Des del Gremi, donat que el Govern no ha escoltat les propostes del Sector, ja que la seva proposta no són més que fets consumats que se’ns presenten sense possibilitat de modificació, reclamem que les mesures compensatòries anunciades pel Govern s’implementin de manera urgent, de la mateixa manera que estan fent altres països del nostre entorn. No volem línies de finançament, ICO o ICF; no volem més endeutament. Volem ajuts directes, el rescat del Sector, tal i com estem demanant des de finals de juny a través de PIMEC TURISME.

En quant a la tramitació dels ERTE impeditius, que són els que el sector haurà de demanar amb aquesta Resolució, demanem al Govern de la Generalitat que implementi les mesures necessàries per a que no es repeteixin els problemes succeïts al mes de març, i que faci les gestions necessàries amb el SEPE per a que els treballadors cobrin les seves prestacions des del primer dia.

Entenem que es pot garantir la continuïtat econòmica amb les màximes mesures de prevenció i seguretat per a la salut de les persones, com hem estat fens fins ara. Els focus de contagis no s’estan produint principalment en l’àmbit laboral o empresarial i demanem que s’estableixin altres mesures i campanyes de conscienciació entre la ciutadania per disminuir l’activitat social, que és on veritablement s’està ocasionant la transmissió del virus.

Des del primer moment, el sector de la restauració i la hostaleria ha estat qui més mesures ha pres per poder donar tranquil·litat als clients i usuaris dels seus serveis.

*La restauració no és la causa dels contagis*

Atentament,

 

Manuel A. Ortiz Chumillas

Presidentwww.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario