25/10/20

Inaugurat el nou súper establiment de AMETLLER ORIGEN, a Castelldefels

Amb gran expectació i llarga cua de impacients clients, s'ha inaugurat un súper comerç d'àmplies dimensions i espectacular oferta, a Castelldefels.

AMETLLER ORIGEN venia operant al carrer de la Llibertat, fins que fa tot just un any se'ls va quedar petit i es van traslladar a una nova ubicació al carrer del Dr. Trueta.

El nou establiment de Ametller Origen, inaugurat avui amb la presència activa del xef Nandu Jubany (Estrella Michelin), s'ha instal·lat a la nau industrial en què fins fa pocs mesos hi havia Caprabo, situat davant de Carrefour Market i proper a Aldi, Lidl i l'Ànec Blau.

El nou AMETLLER ORIGEN disposa de pàrquing propi per a 50 vehicles, enfront de l'establiment. La nau, modernament dissenyada i una inversió que supera el milió euros, ocupa més de 1.000 metres quadrats sent el primer establiment de la cadena que s'ubica fora d'una zona urbana, estarà obert tots els dies, inclosos festius, donant ocupació a 37 persones de Castelldefels.

Ametller Origen

Des de 1830 la família Ametller s'ha dedicat a conrear i tenir cura de les seves terres. Fruit de la seva experiència com a agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, neix l'ambiciós projecte Ametller Origen.

Un model que integra la producció agrícola, l'elaboració i la comercialització sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a la millora de l'alimentació i la salut de les persones.

La companyia ha invertit més de 15 milions d'euros aquest any i ha obert diversos establiments i tres magatzems, a més de potenciar la venda "on line" dels productes de la cadena. La companyia té 106 botigues i més de 1.500 treballadors.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario