12/9/11

RESTAURANTS QUE PARTICIPEN EN LA XXIV MOSTRA I PLATS QUE HI PRESENTEN


ABRASADOR LA CANTONADA

Steak Tàrtar
BEST WESTERN HOTEL MEDITERRÁNEO
      Pebrots del piquillo farcits de lluç amb salsa de porros
BROOKS PIZZERIA ROSTISSERIA ITALIANA
Pizza capritxosa
CARNISSERIES SOLER - CÁRNICAS CHAVES
Rostit de tira de vedella
LA FINCA Carnes & Brasas
Xurrasco de garrí a la brasa amb guarnició de patata al caliu amb mantega d'olives negres
LLESQUERIA CAN BOU
Gaspatxos manxegos amb un toc mariner
RESTAURANT ANDALUCÍA
Ous remenats amb bolets, botifarra i foie
RESTAURANT CAN PERE MARTÍ
Favetes amb pernil de Jabugo i menta fresca
RESTAURANT EL CELLER D’EN SADURNÍ I CAVES MONTAU DE SADURNÍ
Favetes tendres amb calamars, bolets i picada casolana
RESTAURANT EL ELEFANTE
Nasi goreng
RESTAURANT EL MIRADOR DEL CANAL OLÍMPICO
Paella popular
RESTAURANT GUSTOKOA
Bacallà gratinat amb mussolina d’alls sobre confitura casolana de tomàquet
RESTAURANT I BRASERIA EL SITIO
Fideuada de cabell d’àngel
RESTAURANT LA CANASTA
Timbal de llagostins amb brandi
RESTAURANT MAR BLANC
Tastet de botifarra d'arròs amb melmelada de pebre escalivat
RISTORANTE DAL NONNO
Raviolis de gambes amb salsa de cava
RISTORANTE PIZZERIA COLOSSEUM
Lasanya d’ànec, ceps i tòfona
TIO BIGOTES – CASA DE EMPANADAS Y PIZZAS
Empanadas argentinas
VADEPIZZA
Pizza hawaiana
BAR BYE BYE BRASIL
      Caipirinha
CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE CASTELLDEFELS
Xopets
DISCOTECA SABOR TROPICAL
Mojito cubà
ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
El tiramisú de l'Escola
FORN DE PA CASTELLDEFELS
      Capricis de Castelldefels i púding de poma
FRUTAS ANTONIO
      Fruita fresca
ICE NATUR
Gelats i sorbets artesans


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario