22/7/13

Avui es posa en marxa la nova zona blava i verda d'aparcament a la platja

Cliqueu damunt del plànol per fer-lo més gran

 Horaris de funcionament de la zona blava/verda

ZONA A:
ESTIU (1 DE MAIG A 15 D'OCTUBRE) L'horari de la zona blava/verda serà de 10 a 20 hores, de dilluns a diumenge.
HIVERN (DEL 16 D'OCTUBRE AL 30 D'ABRIL) Aparcament gratuït els 7 dies de la setmana tant a la zona blava com a la zona verda.

ZONA B:
(Franja compresa entre Passeig Marítim, els carrers Navegants i 4, fins el Passeig Marina)
HIVERN (16 D'OCTUBRE A 30 D'ABRIL): Es mantindrà la zona blava/verda operativa els caps de setmana i festius (en horari de 10 a 20 h) i vigílies de festius (de 16 a 20h).
ESTIU (1 DE MAIG A 15 D'OCTUBRE): La zona blava/verda funcionará de dilluns a diumenge, de 10 a 22h.

Les targetes per aparcar gratis a la zona verda per als veïns que paguen l'impost de circulació a Castelldefels s'estan repartint des del 10 de juliol. Si no es reben al seu domicili, poden dirigir-se a les oficines de l'empresa adjudicatària del servei, Valoriza.
Els titulars d'immobles (habitatge i local) que paguen l'IBI a la nostra ciutat, poden adquirir una targeta per 40 euros per aparcar a la zona verda per a un inquilí o familiar, sempre i quan el titular no tingui vehicle domiciliat a Castelldefels o es tracti d'un segon immoble.
Els veïns que no paguen impost de circulació al municipi, però sí l'IBI, poden adquirir la targeta per aparcar gratis a la zona verda per 40 euros a la Societat d'Aparcaments de Castelldefels (passatge de les Caramelles, 2).
Les persones que tenen cotxe de renting/leasing o empresa podran adquirir la targeta per 40 euros per aparcar gratis a la zona verda sempre i quan demostrin que són el conductor habitual i estiguin empadronats a Castelldefels.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario