12/7/13

Castelldefels presenta la nova marca “Made in Castelldefels”



L'Ajuntament de Castelldefels ha creat una nova imatge comuna per a tots els artesans de la ciutat. A través de la nova marca "Made in Castelldefels" es pretén englobar el treball dels artesans locals per tal de poder-lo donar a conèixer també als visitants i turistes.
La campanya té com a objectiu revaloritzar la feina dels artesans locals i oferir productes originals i innovadors realitzats a Castelldefels. Els productes "Made in Castelldefels", abastaran tots els àmbits, donant una especial rellevància a la moda dissenyada i creada a la ciutat. La moda estarà confeccionada principalment amb cotons ecol gics i materials reciclats, en la tendència de moda sostenible.
Avui divendres 12 de juliol es fará la presentació oficial en una roda de premsa que explicarà aquest nova iniciativa i en la que es podran veure una mostra d'aquests productes made in Castelldefels.
La primera desfilada de moda tindrà lloc el proper dia 19 de juliol a les 20 hores al Sandset Project de Castelldefels (Passeig Marítim n/149, esq. Carrer n/11). La desfilada comptarà amb la col·laboració d'Atelier Creatiu, una nova associació nascuda dels tallers de costura del barri de Vista Alegre i que és la creadora d'alguns d'aquests productes.

Altres iniciatives programades per a la tardor seran la creació d'un catàleg de productes artesanals i una pàgina web.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario