12/7/13

El dimarts 16, La processó de la Mare de Déu del Carme tancarà una nova edició de les Festes del Mar


La tradicional processó, organitzada pels clubs Nàutic i Marítim 
i la parròquia de Santa Maria, sortirà de l'Església de Can Bou 
per acabar al Club Nàutic de Castelldefels

El dimarts 16, dia de la Mare de Déu del Carme, tindrà lloc la Missa solemne en honor a la patrona a l'església de Can Bou i (18 h) i, a continuació, la tradicional Processó, pels carrers dels barris amb tradició marinera i pel centre de la ciutat posarà fi a una nova edició de les Festes del Mar de Castelldefels.
La processó, organitzada pel Club Nàutic, Club Marítim i Parròquia de Santa Maria, sortirà de l'església de la Mare Déu del Carme (Can Bou) i farà el següent recorregut: avinguda Ciutat de Málaga, avinguda Constitució, Dr Fleming, Arcadi Balaguer, Dr Ferran, Santiago Rusiñol, Bisbe Urquinaona, Dr Marañón, plaça Joan XXIII, avinguda Manuel Girona, avinguda del Canal Olímpic i passeig Marítim fins el Club Marítim on la Verge embarcarà per arribar per mar al Club Nàutic, punt final de la processó.
Aquest últim tram es realitzarà per mar si l'estat de la mar ho permet. En cas contrari, el recorregut es faria per carretera. La processó està, coordinada pel senyorLeón, comodoro del Club Marítim Castelldefels.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario