Escalivada amb espàrrecs i bacallà
fumat
La
vigente edición del mes de junio de LA PRENSA MAGAZINE está dedicada a LAS
ENSALADAS, LAS DESEADAS DEL VERANO, que puden ver en alta definición entrando
en nuestra página web: www.laprensamagazine.cat y clicando encima de la
portada.
Ingredients
2 albergínies
1 pebrot vermell
3 tomàquets madurs
1 ceba gran
1 llauna d'espàrrecs grossos
1 envàs de bacallà marinat de 80 g
Oliï d'oliva extra verge
Sal marina gruixuda
Julivert picat.
Elaboració
Rentar i assecar les albergínies, el pebrot, els tomàquets i la ceba.
Fer un tall longitudinal en les albergínies perquè no
rebentin.
Col·locar-ho tot (menys els tomàquets) en una safata de
forn i regar amb oli.
Precalentar el forn a 180º C i deixar-hi les verdures
durant uns 40 minuts, donant-los la volta de tant en tant. Passat aquest temps
incorporar els tomàquets i deixar altres 20 minuts, aproximadament. Els temps i
les temperatures són aproximats, dependran de cada forn, haureu d’estar atents
i anar comprovant si les verdures ja estan rostides.
Quan les verdures ja estiguin rostides, retirar del forn
i deixar refredar.
Una vegada fredes llevar-los la pell, trossejar-les
formant tires i col·locar-les en una font. Salar les verdures i agregar l'oli
barrejat amb el suc que s'ha format en la safata del forn.
Adornar amb els espàrrecs, el bacallà i plovisquejar amb
el julivert picat
No hay comentarios:
Publicar un comentario