9/3/16

Manu Reyes, ex - alcalde de Castelldefels: “Suprimir les diputacions es deixar que els independentistes tinguin el camp obert per actuar"


Nota de Premsa del Partit Popular de Castelldefels

“La proposta de C’S de ‘canviar les Diputacions pels Consells d'Alcaldes’ 
és markèting, una cosa estètica que en el fons només és un canvi de nom”

“Vull que s’anul.li l’ adhesió de Castelldefels a la AMI”.

El president del grup del PP a la Diputació de Barcelona,  i exalcalde de Castelldefels, Manu Reyes, ha dit avui en una trobada amb simpatitzants del partit al municipi que “suprimir les diputacions a Catalunya, es deixar als independentistes el camp obert  per actuar".
Tanmateix Reyes considera que la proposta  de C’S de ‘canviar les Diputacions pels Consells d'Alcaldes és “només un canvi de nom, una cosa estètica que en el fons és un pla de màrqueting de cara a una eventual campanya electoral”. El líder del PP a la Diputació adveteix que “aquells que pensen que suprimir una diputació seria un gran estalvi estan totalment equivocats, els funcionaris anirien a parar a qualsevol altra administració".
En aquest sentit Reyes que ha defensat les diputacions ha insistit en que la proposta de suprimir les diputacions per part de C’S evidencia el desconeixement total d’aquest grup segurament pel  “fet de no tenir durant molt de temps regidors al territori i això fa que no coneigi molt be com funcionen les diputacions i perquè serveixen”. Tanmateix reyes ha acusat a C’S de “donar espai a la creació de les vegueries que reivindicant els independentistes, amb aquesta proposta”.
Per Manu Reyes, “C’S abans d’exigir la supressió d’una administració que es essencial pels municipis hauria d’exigir al PSOE que obligui als socialistes catalans a abandonar l’ AMI en els ajuntaments on governa, com Castelldefels”.En aquest sentit ha insistit en reclamar a C’S que “exigeigi al PSOE que deixi de recolzar als independentistes en els Ajuntaments de Catalunya”.
Deixant clar la defensa de les diputacions Reyes ha lamentat que la Diputació de Barcelona aporti bastants diners a l'AMI, 10.000 euros a l'any" i ha advertit de “l’intencionalitat política” per part de la Diputació, "quan treballa perquè els pagaments" -de l'IRPF dels treballadors de la institució- siguin a través de Tributs de Catalunya i no per l'Agència Tributària”.
Finalment Reyes, a qui el pacte del PSC amb els independentistes i els antisistema li van treure l’alcaldia, després de ser la força més votada al municipi, ha recriminat als socialistes que “s’envoltin de la bandera espanyola o de la independentista  en funció del que mes els hi convingui”.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario