12/9/11

CiU signe un acord amb el PP per entrar al govern de Castelldefels

El rumor es torna realitat:
ANNA PEREZ HA SIGNAT AQUEST MATÍ 
EL SEU RECOLZAMENT AL PP
y CiU entra en el Govern Municipal


Allò que tants dies, setmanes i mesos era el remor polític s’ha confirmat realitat i l’Anna Pérez, cap de llista de CiU a l’Alcaldia de Castelldefels i que va quedar en tercer lloc, amb cinc regidors, avui ha signat un acord amb Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, per a donar-li suport al govern de la ciutat. D’aquesta manera, amb els cinc regidors de CiU, més els dos d’AVVIC, el grup del PP obté una majoria absoluta.

Publiquem la Nota de Premsa que ens acaba de fer arribar el departament de Comunicació de l’Ajuntament de Castelldefels:


PP i CiU signen un acord 
de govern per Castelldefels

Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, i Anna Maria Pérez, cap de llista de CiU, han signat un acord entre ambdues formacions perquè la formació convergent s'incorpori al govern municipal.

A partir d'avui, el govern estarà format pels 8 regidors del PP, els 5 regidors de CiU, i els 2 regidors d'AVVIC, una suma que dona la majoria absoluta del consistori.
L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha volgut destacar que el pacte “és la millor opció per assegurar la governabilitat i l'estabilitat per Castelldefels” mentre que la cap de llista de CiU ha manifestat que es tracta “d'un acord sòlid que respon al sentit de responsabilitat per sumar esforços i formar el govern fort que Castelldefels necessita en uns moments tan delicats”.
Ambdues formacions han assenyalat que treballaran unint sinergies i que són molts els punts en comú dels seus programes electorals municipals. Les prioritats bàsiques d'aquest nou govern seran la contenció de la despesa, la reducció del deute municipal, l'adopció de mesures que fomentin l'ocupació i la creació d'empreses, la protecció i atenció a les persones i la projecció de la ciutat de Castelldefels com a referent internacional de ciutat turística de qualitat.
Pròximament el nou govern presentarà el programa municipal i el nou cartipàs.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario