15/11/11

CONCENTRACIÓ PER SALVAR LA TV DE L’HOSPITALET


Publiquem aquesta convocatoria en solidaritat amb els companys de la TV de L'Hospitalet

Fa  dues setmanes, als treballadors  i treballadores de la Televisió   de L’Hospitalet se’ls va comunicar que, a partir de l’1 de gener, el futur del mitjà és incert a causa  dels ajustos pressupostaris. Totes les possibilitats estan obertes, però les que més els preocupen són el  tancament i la reducció   pressupostària que podria implicar una pèrdua considerable de llocs de treball.                     
Des de llavors, el col·∙lectiu de treballadors ha iniciat una campanya de recollida de signaturas i d’adhesió d’entitats. En només dues setmanes, han aconseguit el suport de prop de 2.500  ciutadans  anònims i de 51 entitats, associacions i col·∙lectius diversos de L’Hospitalet.             
En les properes hores, representants dels treballadors faran arribar els resultats d’aquestes dues primeres setmanes de campanya a l’equip de govern i als grups de l’oposició.           
Aquests dies es decideix el futur del mitjà.  Per aquest motiu, els  treballadors i treballadores han decidit fer una passa més en la seva  reivindicació   i han convocat la  ciutadania  a una concentración a la   plaça de l’Ajuntament, el proper dimecres 16 de novembre a les 21h.               
L’objectiu,  reclamar  la  continuïtat  de  la  Televisió de  L’Hospitalet mantenint els recursos  humans   actuals,  ja que  és  l’única  manera  de garantir  la  qualitat actual de la televisió  pública  de la ciutat.                  
Diverses entitats i associacions de la ciutat han confirmat la seva  assistència per dona suport a la reivindicació dels treballadors i de les treballadores.                  

CONCENTRACIÓ  PER SALVAR LA  TV L’HOSPITALET: VINE, O  LA TANQUEN  
DIA: Dimecres, 16 de novembre   
LLOC: Plaça de l’Ajuntament       
HORA: 21 hores       
Convoca: Plataforma “Salvem TV L’Hospitalet”         


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario